Spinnen of Mijten

Spinnen mogen in Nederland niet bestreden worden maar wij kunnen u voorzien van de nodige info inzake preventie.

Daarentegen mogeen we verschillende soorten mijten behandelen en dit komen we dan ook graag voor u uitvoeren.

Volgens de Belgische wetgeving mogen we problemen met spinnen voor u aanpakken maar onze voorkeur gaat toch uit gaat naar preventie. Overlast gaat in de meeste gevallen gepaard met problemen met andere soorten ongedierte. Alle biociden zijn giftig voor de mens. De hoeveelheid en soort werkzame stof bepaalt het effect op de mens. De giftigheid van de verschillende biociden loopt nogal uiteen.

Middelen te bestrijdng van mijten

Een aantal biociden zijn irriterend voor de huid. Als dit zo is staat dit op het etiket vermeld. Als je de biocide op de manier gebruikt zoals op het etiket beschreven staat, kun je het veilig gebruiken. De kans op een ongeluk is dan erg klein.

Een biocide is een mengsel van stoffen, namelijk:

  • werkzame stof(fen)
  • Hulpstof(fen)
    • Hulpstoffen zorgen voor een goede verdeling in de ruimte of op oppervlakten en bevorderen bijvoorbeeld een goed hechting.
  • Het ligt aan de combinatie van de werkzame stoffen en hulpstoffen in welke formulering de biocide voorkomt.

Onze experts vertellen u hier graag meer over. Het streven binnen onze firma is altijd om de bron aan te pakken en hierdoor minder belastende producten te gebruiken zodat we het mileu niet onnodig aantasten. Preventie en oplossingen zoeken in de biotoop is voor ons hoofdzaak. Indien het grote en extreme uitbraken betreft, gaan we zeker middelen inzetten om u zonder overlast te kunnen laten genieten in uw woonomgeving.