Spinnen of Mijten

Spinnen mogen in Nederland niet bestreden worden wij kunnen u voorzien van de nodige info inzake preventie.

Mijten daarentegen, verschillende soorten mogen we behandelen en dit komen we dan ook graag voor u uitvoeren.

Vollens wetgeving Belgische bestrijding kunnen we spinnen problematiek voor u aanpakken waar onze voorkeur toch uit gaat naar preventie. Overlast gaat in de meeste gevallen gepaard met andere problematiek in overlast van andere soorten.Alle biociden zijn giftig voor mens. De hoeveelheid en soort werkzame stof bepaalt het effect op de mens. De giftigheid van de verschillende biociden loopt nogal uiteen.

Middelen te bestrijdng van mijten

Een aantal biociden zijn irriterend voor de huid. Als dit zo is staat dit op het etiket vermeld. Als je de biocide op de manier gebruikt zoals op het etiket beschreven staat, kun je het veilig gebruiken. De kans op een ongeluk is dan erg klein.

Een biocide is een mengsel van stoffen, namelijk:

  • werkzame stof(fen)
  • Hulpstof(fen)
    • Hulpstoffen zorgen voor een goede verdeling in de ruimte of op oppervlakten en bevorderen bijvoorbeeld een goed hechting.
  • Het ligt aan de combinatie van de werkzame stoffen en hulpstoffen in welke formulering de biocide voorkomt.

Maar onze experts vertellen u graag hier meer over het streven is binnen onze firma altijd om de bron aan te pakken en hierdoor minder belastende producten te gebruiken zodat we het mileu niet onnodig gaan aantasten. Preventie en oplossingen zoeken in het biotoop is voor ons hoofdzaak indien het grote en extreme uitbraken betrefd gaan we zeker middelen inzetten om u zonder overlast te kunnen laten genieten in uw woonomgeving.