Spinnen zijn achtpotige beestjes die meestal in de herfst je huis binnendringen op zoek naar warmere plekken om de winter door te brengen. Alhoewel sommige soorten zoals de Zwarte Weduwe of Vioolspin in staat zijn om dodelijke beten aan te brengen, zijn de meeste spinnenplagen eerder een last dan een gezondheidsrisico. Desalniettemin moet je spinnen tijdig verwijderen voor ze je hele huis aantasten.

Waarom spinnen bestrijden?

De huisspin wordt meestal bestreden omwille van de spinnenwebben die ze maken. Spinnen creëren webben om hun prooi te vangen (meestal andere insecten). Je zou ervan versteld staan hoeveel spinnen kunnen weven als je ze ongemoeid laat. Toch maken ook niet alle spinnen webben.

Een tweede reden om spinnen te bestrijden is omdat sommige onder hen gevaarlijk zijn. Hun beten kunnen pijnlijk zijn. Zwarte weduwen hebben giftige beten, al zullen ze enkel bijten als ze gestoord of bedreigd worden.

Ook al eten spinnen andere insecten is dit toch geen reden om ze in huis te houden. Je dient ze allemaal te verwijderen, zeker als je bang bent van spinnen.

Tips om spinnen te verwijderen

De beste manier om een spinnenplaag te voorkomen is hun voedselbronnen te beperken. Dit houdt in dat je andere insecten uit je huis verwijdert zoals pissebedden, vliegen, muggen, kakkerlakken en andere insecten. Ook dit kan je best doen:

  • Stofzuig je huis geregeld in afgelegen plekjes zoals onder of achter kasten, meubels en werkbladen.
  • Spinnenwebben verwijderen zal spinnen ook tegenhouden om zich verder te nestelen in je huis.
  • Vul spleten en openingen in muren, deuren en ramen om spinnen buiten te houden.
  • Elimineer alle plekken waar ze kunne schuilen zoals bladermanden, stapels brandhout en rommel in het algemeen.

Deskundig advies om spinnen te bestrijden

Limas Hygienics biedt je de verlangde gemoedsrust bij een inspectie, toezicht en verwijdering van een spinnenplaag. Ons team zal eerst de specifieke spinnensoort identificeren waar je mee te maken hebt. Dan geven we je advies hoe je hen het best kan bestrijden en voorkomen. We sturen je ervaren techniekers om je te helpen met je spinnenprobleem. Ons werk zit er pas op als je huis volledig vrij is van spinnen. Bel ons nu op +32 (0)3 298 01 01!

Vraag een offerte aan

GRATIS OFFERTE

Nood aan een professionele partner voor uw hygiënisch probleem? Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Naam:

 

Telefoon:

 

Gemeente:

 

ONS EIGEN LABO

Limas Hygienics beschikt over haar eigen labo waar continue onderzoek gedaan wordt naar evolutie op vlak van ongedierte en toegepaste producten.
MEER INFO

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas Hygienics kennen echt hun vak. Ons mierenprobleem is eindelijk volledig opgelost!"
- Fernand van Meerbeeck -

"Het is een opluchting dat ik me geen zorgen meer moet maken over de hygiëne in mijn zaak."
- Cindy De Proost -

"Niet alleen ben ik verlost van mijn ongedierteprobleem, ik heb ook tips gekregen om dit zo te houden."
- Mark De Bie -