OVER ONS

Wie is Limas Hygienics?

Limas Hygienics in Schelle is een middelgrote onderneming behorende tot Group Limas. Wij specialiseren ons in het leveren van professionele hygiëne oplossingen om zodoende de omgeving en de gezondheid van onze klanten te beschermen, verbeteren en veiliger te maken.

Wat doen we bij Limas Hygienics?

Onze expertise en diensten bevinden zich op verschillende hygiënische domeinen waaronder ongediertebeheersing, insecten, schimmels, dieptereiniging (keuken, ventilatie, sanitair), fumigaties en urgentiebehandelingen. Limas Hygienics verzorgt zowel adviserende als uitvoerende diensten. We zijn actief in verschillende sectoren zoals health care, pharma, logistiek, voeding en horeca.

Wat vindt Limas Hygienics belangrijk?

Wij zijn van mening dat ieder gebouw baat heeft bij hygiënisch onderhoud omdat vroeg of laat iedereen ermee in contact komt. Het gevolg is vaak een negatieve impact op uw imago, omgeving, prestaties, product en continuïteit. Een preventief hygiënisch beleid gestoeld op professionele hygiënische oplossingen voorkomt bacteriën, schimmels, onaangename geurtjes alsook knaagdieren en insecten. Vaak zijn deze laatste dragers van allerlei ziekten en dus gevaarlijk voor de gezondheid. Groot, klein of microscopisch, ze zijn meestal ongewenst en bijzonder schadelijk. Een professionele dienstverlening is dan ook niet overbodig en in sommige sectoren wettelijk verplicht.

Wat is onze missie?

Leveren van professionele hygiëne oplossingen om zodoende de omgeving en de gezondheid van onze klanten te beschermen, verbeteren en veiliger te maken. Wij zorgen voor een snelle en deskundige service op het moment dat u ons nodig hebt en dit met respect voor veiligheid en milieu. Wij zijn er voor u, want uw omgeving is belangrijk. U wilt er immers op een hygiënische manier vertoeven.

Waar streven we naar als Limas Hygienics?

Omdat elke klant nood heeft aan een snelle en deskundige service, is dat ook het uitgangspunt van onze dienst. Onze experts zijn 24/7 bereikbaar en kunnen binnen een tijdspanne van 3 uur ter plaatse zijn (service level 1).

Vraag steeds om ons advies.

Ontdek meer over onze manier van werken en onze scherpe tarieven.

TOP