Diensten

Preventie en advisering

Preventie en advisering

Onze preventiedienst weet waarop u moet letten om ongedierte en vuil te voorkomen. Ze geven u daarvoor handige tips en stellen samen met u een plan op om het ongedierte en vuil te snel af te zijn.

ONTDEK ONZE PREVENTIEDIENST +
Dieptereiniging

Dieptereiniging

Onze vakmensen weten als geen ander hoe ze een dieptereiniging tot een goed einde moeten te brengen. Ze zijn dé specialist wanneer het aankomt op het reinigen van sanitair, afzuigsystemen en ventilatie.

ONTDEK ONZE DIEPTEREINIGING +
Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding

Onze discrete professionals helpen u met het bestrijden van ongedierte in uw gebouw. In een mum van tijd verhelpen ze uw probleem met kakkerlakken, vliegen, ratten en andere ongedierte.

ONTDEK ONZE ONGEDIERTEBESTRIJDING +
Fumigaties

Fumigaties

Onze fumigatie-experts bestrijden op een efficiënte manier het ongedierte uit uw restaurant, huis en aanverwanten. Ze hebben ervaring met het fumigeren in verschillende type gebouwen en sectoren.

ONTDEK ONZE FUMIGATIEDIENST +
Ontsmettingswerken

Ontsmettingswerken

Onze ontsmettingsdienst zorgt ervoor dat al de ruimtes in uw gebouw volledig hygiënisch zijn. Geïnfecteerde ruimtes worden gedesinfecteerd zodat mogelijke ziektes en bacteriën geen kans krijgen.

ONTDEK ONZE ONTSMETTINGSWERKEN +
Schimmels en zwammen

Schimmels en zwammen

Onze experts bestrijden schimmels en zwammen in uw badkamer, magazijn, kelder of andere ruimtes in uw huis of bedrijf. Ze maken de ruimtes niet enkel schimmel- en zwamvrij, maar zorgen er ook voor dat ze niet meer terugkomen.

ONTDEK ONZE SCHIMMEL- EN ZWAMMENBESTRIJDING +
Vogelwering

Vogelwering

Onze vogelweringsexperts helpen u met de bestaande en beschikbare technieken om efficiënt vogeloverlast te bestrijden. Ze adviseren u in de beste opties voor een professionele vogelwering.

ONTDEK ONZE VOGELWERING +
cleaning

Houtborende insecten

Onze experts bestrijden houtborende insecten die een werkelijke plaag vormen voor uw houten structuren. Wacht niet om beroep onze medewerkers te doen van zodra u gaatjes of knagende geluiden opmerkt.

ONTDEK ONZE INSECTENBESTRIJDING +

Onze vakmensen staan 365 dagen per jaar 24 uur per dag klaar om u te ondersteunen bij elk project zoals het verdelgen van ongedierte.

Vraag een vrijblijvende offerte. We werken graag een voorstel uit op maat van uw wensen en budget.

TOP