Onkrijd bestrijden met Herbiciden

Alle biociden zijn giftig voor mens. De hoeveelheid en soort werkzame stof bepaalt het effect op de mens. De giftigheid van de verschillende biociden loopt nogal uiteen.

Een aantal biociden zijn irriterend voor de huid. Als dit zo is staat dit op het etiket vermeld. Als je de biocide op de manier gebruikt zoals op het etiket beschreven staat, kun je het veilig gebruiken. De kans op een ongeluk is dan erg klein.

Een biocide is een mengsel van stoffen, namelijk:

  • werkzame stof(fen)
  • Hulpstof(fen)
    • Hulpstoffen zorgen voor een goede verdeling in de ruimte of op oppervlakten en bevorderen bijvoorbeeld een goed hechting.
  • Het ligt aan de combinatie van de werkzame stoffen en hulpstoffen in welke formulering de biocide voorkomt.

Onze experts vertellen u graag hier meer over het streven is binnen onze firma altijd om de bron aan te pakken en hierdoor minder belastende producten te gebruiken zodat we het mileu niet onnodig gaan aantasten. Preventie en oplossingen zoeken in het biotoop is voor ons hoofdzaak indien het grote en extreme uitbraken betreft gaan we zeker middelen inzetten om u zonder overlast te kunnen laten genieten in uw woonomgeving.

Gelieve u te wenden tot onze experts op vlak van groendienst, vele planten (onnkruid) kan op veel vlakken vervelde inpakt op gezondheid hebben zie bijvoorbeeld "Grote wolfsklauw" deze plant kan veel ongemakken veroorzaken tot zelfs ernstige brandwonden over het hele lichaam. indien er het geen planten betreft zullen we u zeker van dienst zijn binnen Limas hygiënics maar onze groendiensten binnen Limas facilities kunnen u ook advies geven op vlak van aanplantingen.