Mieren bestrijden


Mieren bestrijden

 

Mieren zijn ongedierte die vaak en hardnekkig voorkomen in en rond gebouwen. Alhoewel ze klein zijn kunnen ze toch erg irritant zijn omdat ze eten besmetten, structurele schade aanbrengen door het uithollen van houten constructies en storende mierenhopen bouwen. Sommige soorten zoals de vuurmieren kunnen ook pijnlijk steken. Dit zijn nog maar enkele van de redenen waarom we deze beestjes moeten bestrijden.

Kenmerken van mieren

Om mieren te verdelgen moet je beginnen met het begrijpen van hun kenmerken. Het eerste dat je moet begrijpen is dat het sociale insecten zijn. Ze wonen samen in grote kolonies die, afhankelijk van de mierensoort, uit honderden tot zelfs miljoenen diertjes kunnen bestaan. Elke kolonie heeft één of meerdere koninginnen die als hoofddoel het leggen van eitjes hebben.

Je kan pas definitief van mieren in je huis afraken als de kolonie volledig vernietigd is.  Maak daarom niet de fout te denken dat je ervan af komt met het verdelgen van enkele zichtbare miertjes met pesticide. Doeltreffende bestrijding van mieren houdt in dat de mierenkolonie in zijn totaliteit moet vernietigd worden. Vaak is deze vlakbij je huis gelegen.

Waar kan je binnenshuis mieren aantreffen?

Als mieren binnenshuis een nest bouwen hebben ze vaak meerdere nestplekken. De belangrijkste zijn ruimtes achter muren, toestellen en in keuken- en badkamerkasten. E kan ze ook terugvinden achter deur- en vensterkaders, onder de vloer en onder betonnen platen. Als je de exacte locatie van een kolonie niet kan vaststellen, is het gebruik van lokazen een doeltreffende oplossing. Als alternatief kan je ook kiezen om samen te werken met een team ongediertebestrijders om het probleem ineens efficiënt aan te pakken.

Mieren bestrijden met de hulp van Limas Hygienics

Als een koploper in ongediertebestrijding, heeft Limas Hygienics een team samengesteld van hoogopgeleide en ervaren verdelgers die helpen elk ongediertepobleem te bestrijden. Het team gebruikt methodes die veilig zijn voor je gezin, huisdieren en het milieu. We storen je niet onnodig terwijl we het probleem komen in kaart brengen en een juist behandelplan opstellen. Bel ons vandaag nog voor advies of een offerte. Je bevrijden van ongedierte is waar we het beste in zijn. 

Hygiene oplossingen

GRATIS OFFERTE

Nood aan een professionele partner voor uw hygiënisch probleem? Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Naam:
Telefoon:
Gemeente:

ONS EIGEN LABO

Limas Hygienics beschikt over haar eigen labo waar continue onderzoek gedaan wordt naar evolutie op vlak van ongedierte en toegepaste producten.

MEER INFO

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas Hygienics kennen echt hun vak. Ons mierenprobleem is eindelijk volledig opgelost!"

- Fernand van Meerbeeck -

"Het is een opluchting dat ik me geen zorgen meer moet maken over de hygiëne in mijn zaak."

- Cindy De Proost -

"Niet alleen ben ik verlost van mijn ongedierteprobleem, ik heb ook tips gekregen om dit zo te houden."

- Mark De Bie -


 

Waarom kiezen voor Limas Hygienics?

24 op 7 bereikbaar
Expertise en gespecialiseerd
Discreet
Gratis inspectie
Online monitoring
Garantie en kwaliteit