Keverbestrijding


Kevers bestrijden

 

Er zijn meer dan een kwart miljoen soorten kevers in de wereld. Als het echte op kevers in huis aankomt, krijg je meestal te maken met drie basisgroepen: kevers die voedingswaren besmetten, stiffen vernietigen of hout kapot maken. De meeste mensen verwarren kevers met kakkerlakken. En ondanks de vele soorten kevers kan je een volwassen kever herkennen aan de vleugels. De voorste vleugels lijken meer op een harde schaal. Verschillende soorten hebben verscheidene kleuren van bruine kevers naar zwarte kevers enzovoort.

Waarom kevers bestrijden?

  • De huisboktor voedt zich voornamelijk op het hout zachte hout dat in dakconstructies wordt gebruikt. De structurele schade veroorzaakt door de huisboktor kan snel en gevaarlijk zijn.
  • De larven van de tapijtkever voeden zicht met natuurlijke vezels en veren. Ze kunnen aanzienlijke schade aanbrengen aan wol, maar ook aan andere stoffen.
  • De powderpost kevers voeden zicht met bamboe en hard hout. Ze vallen uw houten voorwerpen aan.
  • Graankevers en bloemkevers zijn een groot probleem in winkels waar ze voedselproducten aanvallen. Ze kunnen enorme schade aanbrengen in bedrijven die aan voedselproductie doen.
  • Junikevers kunnen enorme schade aanbrengen aan landschappen en gazons aangezien ze de graswortels aanvallen.
  • Het iepenhaantje is een keversoort die je bomen kan beschadigen doordat het leeft van hun bladeren.

Kevers in huis zijn een groot probleem in de nazomer en herfst. Dan gaan ze op zoek naar warmere locaties om de koude seizoenen door te komen. Van zodra je ze opmerkt moet je een professional inhuren om kevers te bestrijden.

Bestrijd kevers met de hulp van Limas Hygienics

De bestrijdingsmethode varieert naargelang de soort kever. Ons team start met het grondig inspecteren van je huis om de kevers nauwkeurig te identificeren en de probleemplekken vast te lokaliseren. Onze professionele ongediertebestrijders stellen voor jou een doeltreffend bestrijdingsplan op de kevers te verdelgen. Alvorens we starten leggen we het plan gedetailleerd aan je uit. Limas Hygienics biedt aan zijn klanten ook opleiding, online monitoring en habitatverkleining aan. Onze job is ervoor te zorgen dat het probleem permanent is opgelost en je raad te geven om toekomstige plagen te vermijden. Contacteer ons op voor de beste keverbestrijding.

Hygiene oplossingen

GRATIS OFFERTE

Nood aan een professionele partner voor uw hygiënisch probleem? Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Naam:
Telefoon:
Gemeente:

ONS EIGEN LABO

Limas Hygienics beschikt over haar eigen labo waar continue onderzoek gedaan wordt naar evolutie op vlak van ongedierte en toegepaste producten.

MEER INFO

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas Hygienics kennen echt hun vak. Ons mierenprobleem is eindelijk volledig opgelost!"

- Fernand van Meerbeeck -

"Het is een opluchting dat ik me geen zorgen meer moet maken over de hygiëne in mijn zaak."

- Cindy De Proost -

"Niet alleen ben ik verlost van mijn ongedierteprobleem, ik heb ook tips gekregen om dit zo te houden."

- Mark De Bie -


 

Waarom kiezen voor Limas Hygienics?

24 op 7 bereikbaar
Expertise en gespecialiseerd
Discreet
Gratis inspectie
Online monitoring
Garantie en kwaliteit