Bedwantsen bestrijden


Bedwantsen bestrijden

 
Bedwantsen zijn kleine insectjes die op bloed overleven. Ze kunnen niet vliegen maar wel supersnel bewegen over plafonds, muren en vloeren. Het vrouwtje kan tijdens haar leven honderden eitjes leggen. Alhoewel bedwantsen geen bloed-gerelateerde ziektes overbrengen, vormen ze toch een groot gevaar voor mensen. Daarom is het van tel om bedwantsen zo snel mogelijk te bestrijden als je ze opmerkt.  

Gezondheidsrisico’s van bedwantsen

Je moet bedwantsen onmiddellijk uitroeien vanwege de gezondheidsrisico’s waarmee ze geassocieerd worden. De behandeling van bedwantsen is dus noodzakelijk voor de volgende redenen:

 • Allergie:Sommige personen hebben lichte tot ernstige allergische reacties op de beten van bedwantsen. Overgevoeligheid voor een beet kan leiden tot een levensbedreigende anafylactische shock.
 • Infecties:Beten van bedwantsen jeuken en het krabben hieraan kan microben in de verse wondjes binnenloodsen
 • Slapeloosheid:Bedwantsen zijn irritant en kunnen je ‘s nachts wakker houden en je van je benodigde rust beroven. Personen die in geïnfecteerde woningen leven hebben een hoog risico om slapeloosheid te ontwikkelen. De gevolgen hiervan kunnen zijn: verlies van focus, vermindering van de eetlust, prikkelbaarheid, angstaanvallen of depressies.
 • Stress en depressie:Dit kan het gevolg zijn van aanhoudend slaaptekort gekoppeld aan jeuk en rode korstjes en bultjes op de huid.
 • Verborgen ziektes: Bedwantsen kunnen je blootstellen aan virussen die blijven sluimeren tot wanneer je afweergestel verzwakt.
 • Sociale isolatie: Als je huid besmet is met bedwantsen kan je er niet alleen fysiek en emotioneel onder lijden, maar eventueel ook sociaal geïsoleerd raken. Mensen zullen vermijden bij je langs te gaan uit schrik om de bedwantsen mee te brengen naar hun eigen huis.
 • Bloedarmoede: Beten van bedwantsen kunnen de oorzaak zijn van chronisch bloedverlies en ijzertekort.
   

Signalen van een plaag

Het eerste teken dat je last hebt van een plaag zijn beten op je huid. Omdat de beten zo lijken op die van andere insecten is het echter nodig om alles wat nader te bekijken. Beten van bedwantsen worden gekenmerkt door:

 • Branderig gevoel en jeuk
 • Rode striemen die op de huid liggen
 • Dunne lijntjes met meerdere beten
 • Uitslag op een afgebakende plekjes
   

Andere tekenen van een plaag zijn groepjes zwarte vlekken op je matras of bedframe, kleine kruipende insectjes en uitwerpselvlekjes op de matras/bed.

Je moet bedwantsen hardnekkig bestrijden totdat ze je huis verlaten hebben. Dit is des te meer omdat ze je niet éénmalig zullen bijten. Omdat ze je bloed nodig hebben om te overleven zullen ze elke nacht systematisch blijven bijten.

Waarom samenwerken met Limas Hygienics?

Ons team zorgt voor zowel residentiele als commerciële verdelging van bedwantsen. Je kan rekenen op een totale verwijdering van bedwantsen in je huis of zaak. Naast het bestrijden van bedwantsen geven we je ook advies hoe je in de toekomst een dergelijke plaag kan voorkomen. Bel ons vandaag om met onze bedwants specialisten te praten en een gratis inspectie te plannen.

Wist je dat?

We ontwikkelden 8 verschillende procedures in ons LABO die toegepast kunnen worden naargelang elke situatie.

Limas beschikt daarnaast ook over een gepatenteerde machine welke toelaat om een kamer op te warmen naar meer dan 50 graden celcius, een klimaat waarin de eitjes van bedwantsen  niet kunnen overleven.

Hygiene oplossingen

GRATIS OFFERTE

Nood aan een professionele partner voor uw hygiënisch probleem? Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Naam:
Telefoon:
Gemeente:

ONS EIGEN LABO

Limas Hygienics beschikt over haar eigen labo waar continue onderzoek gedaan wordt naar evolutie op vlak van ongedierte en toegepaste producten.

MEER INFO

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas Hygienics kennen echt hun vak. Ons mierenprobleem is eindelijk volledig opgelost!"

- Fernand van Meerbeeck -

"Het is een opluchting dat ik me geen zorgen meer moet maken over de hygiëne in mijn zaak."

- Cindy De Proost -

"Niet alleen ben ik verlost van mijn ongedierteprobleem, ik heb ook tips gekregen om dit zo te houden."

- Mark De Bie -


 

Waarom kiezen voor Limas Hygienics?

24 op 7 bereikbaar
Expertise en gespecialiseerd
Discreet
Gratis inspectie
Online monitoring
Garantie en kwaliteit