Schoonmaken: een noodzakelijke deugd

 

Tip 1: Kleine wasjes, grote wasjes

 

Tip 1 van een ontsmettingsbedrijf: Je handen altijd wassen is niet alleen noodzakelijk voor je persoonlijke hygiëne. Het is ook nodig wil je, je zaak niet onderkliederen. Daarnaast: alle kiemen die het met zich meebrengt kunnen overgedragen worden op eten en andere zaken. Je maakt misschien niet alleen jezelf ziek, maar ook je omgeving. Gemiddeld worden er per jaar 250.000 mensen ziek door voedselvergifting. Geen fraaie cijfers dus.Ontsmettingsbedrijven en experts kunnen dus niet genoeg hameren op hygiëne en ongediertebestrijding.

Tip 2: Kieren: ideaal voor dieren

Overal waar met eten gewerkt wordt, is hygiëne enongediertebestrijdingeen noodzaak. Een nette zaak oogt niet alleen mooier, maar vermijdt ook ziektes en doet aan ongediertebestrijding. Behalve een dagelijkse dweil laten rondgaan, is het ook de moeite om je zaak steeds te controleren op gebreken. Een lek in het plafond, een kier of een scheur in een tegel. Al deze zaken zijn de favoriete plaats van beestjes en ziektes. Dit zijn de meest vergeten zaken bij restauranthouders. Onthoudt deze tip dus steeds (aldus hetontsmettingsbedrijf)

Ontsmettingsbedrijf

Tip 3: Van de vloer kunnen eten of net niet?

Sinds de kookhype op televisie is losgebarsten , wordt je overspoeld met kookprogramma's. Maar vaak nemen deze koks het niet zo nauw met hygiëne (neem het aan van een ontsmettingsbedrijf). Veel gemaakte fouten zijn: het niet wassen van vaatdoekjes, producten die niet op de juiste temperatuur bewaard worden en houdbaarheidsdatum die overschreden worden. Wees dus alert en niet te laks als het gaat om eten. Je zou zelf ook van de vloer willen eten, moet het niet jouw zaak zijn.

Keukenhygiene

Tip 4: Hoe kan ik aan ongediertebestrijding doen in mijn zaak?

Het ontsmettingsbedrijf legt uit: Een restaurant is een plek omgeven door voedsel. Leuk voor de mens, maar ook voor ongedierte. Berg daarom al het eten goed op en maak ook alle kieren en spleten dicht. Niet alleen brengt ongedierte ziektes mee, ze eten ook je voorraad op. Als je dit niet doet, geef je de dieren ruimte om zich voor te planten. Voor je het weet zit je met een hele plaag. Daarom, voorkomen is altijd beter dan genezen. Doe dus aan ongediertebestrijding. Anders moet je de hulp inroepen van een gespecialiseerd ontsmettingsbedrijf


Gratis diagnose en offerte?

Laat hier uw gegevens achter en we bellen u voor een afspraak