Knagen muizen aan uw woongenot?

Hebt u last van muizen in huis? Deze dieren tasten uw woongenot aan en kunnen een ware plaag zijn. Ze lopen door het huis en laten ontlasting en een vieze geur achter. Ze knagen aan allerlei dingen en richten beschadigingen aan. Ze zorgen voor een onhygiënische leefomgeving en brengen ziektes met zich mee. Gelukkig kunt u het probleem op verschillende manieren oplossen.

Zelf de muizen bestrijden

U kunt de huismuizen bestrijden door gebruik te maken van muizengif, muizenkorrels of de welbekende muizenval. Als u niet wilt dat de beestjes sterven kunt u muisvriendelijke vallen aanschaffen en ze daarna vrijlaten in de natuur. Helaas willen muizenkorrels en muizenvallen niet altijd helpen. Sommige muizen zijn immuun voor bepaalde soorten gif en soms zijn ze zo slim om de korrels en vallen te vermijden.

 


Muizen Bestrijden
Huismuis Bestrijden

 

Ultrasone muizenverdrijvers

Deze producten zenden een ultrasoon geluidsignaal uit. Dit geluid is voor mensen niet hoorbaar, maar is voor de muizen erg vervelend. Het kan een vriendelijke en effectieve methode zijn om de muizen te bestrijden. Deze producten hebben echter een beperkt bereik. De muizen kunnen zich verplaatsen naar een plaats buiten het bereik van een muizenverdrijver. 

Een bedrijf met expertise inschakelen

Zelf de huismuis bestrijden is vrij eenvoudig en niet al te duur. Het nadeel is echter dat het uw probleem niet altijd oplost. De muizen zijn vaak moeilijk te vangen. Ze verstoppen zich in allerlei kleine gaatjes; achter kasten, tussen de muren of onder de vloer. Ze planten zich daar razendsnel voort, waardoor u binnen de kortste tijd nog meer muizen heeft. 

Het inschakelen van een gespecialiseerd bedrijf is een efficiënte oplossing. Limas Hygienics is expert op het gebied van muizen- en ongediertebestrijding en zorgt ervoor dat de muizen in geen tijd verdwijnen en niet meer terugkomen. 


Gratis diagnose en offerte?

Laat hier uw gegevens achter en we bellen u voor een afspraak