Kanaalreiniging? Niet goed gaar of juist wel.

1. Maak van de nood een deugd

Je keuken dagelijks opruimen en onderhouden volstaat niet. Vuil, vet en stof kruipen werkelijk overal in, onder en achter keukenapparatuur. Het zijn vervelende plekjes die vaak worden vergeten (al dan niet bewust). Durf een extra inspanning te doen (een kanaalreiniging) en haal al je apparatuur uiteen, reinig het en steek het terug ineen. Op deze manier bespaar je veel tijd met het reinigen van je grootkeuken. Want als je dit slechts 1x per jaar doet, gaat het veel meer moeite kosten. Een goede kanaalreiniging is dus niet alleen nood, maar ook een deugd.
 

Dieptereiniging Grootkeukens

2. HACCP

Elk bedrijf dat met voedsel bezig is, moet denken aan de HACCP regels. Dit is een checklist om gezondheidsrisico's bij klanten te voorkomen. Een goede kanaalreiniging hoort daar ook bij. Kijk dus zeker alles van materiaal na in de keuken en ga voor een zo proper mogelijke omgeving. Vergeet niet blusdekens en kranen na te zien, ze worden snel over het hoofd gezien. En wacht dacht je van de glasplaten? Je merkt het: een goede kanaalreiniging vraagt werk, heel veel werk! Maar wie hard werkt, wordt beloond met een goede hygiëne. Keuken gelukkig = baas gelukkig.

3. Vraag hulp

Aarzel niet om een gespecialiseerd bedrijf in te roepen als het gaat om een kanaalreiniging. of de reiniging van uw grootkeuken. Tuurlijk zal uw keuken proper zijn als u het regelmatig zelf doet. Elke dag vegen en poetsen is een must in een restaurant. Maar er zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in dedieptereiniging van grootkeukens. Deze bedrijven vergroten de hygiëne in uw keuken en verlengen de levensduur van uw keukenmateriaal. Hierdoor blijven ziektekiemen ook langer weg. Wat weer goed is voor uw gezondheid en die van de klanten.


Gratis diagnose en offerte?

Laat hier uw gegevens achter en we bellen u voor een afspraak