3 Redenen waarom u een dieptereiniging door een gespecialiseerd bedrijf moet laten uitvoeren

Een kanaalreiniging van de verschillende verkoelende en verwarmende systemen die u in uw huis of bedrijf gebruikt kan de hygiëne van uw omgeving bevorderen. Denk maar eens aan de ventilatieschaften van uw airconditioning of aan de interne behuizing van het keukenapparatuur dat u gebruikt. Met uw normale schoonmaakwerkzaamheden komt u meestal niet bij deze lastige plaatsen. Een dieptereiniging biedt uitkomst en zorgt voor een gezonde leefomgeving.

1. Een gespecialiseerd bedrijf voert eerst een grondige inspectie uit

Misschien heeft u al een aantal problemen gesignaleerd waardoor u vermoedt dat een kanaalreiniging noodzakelijk is. Wellicht ziet u schimmels op een ventilatieschaft. U zou zelf aan de slag kunnen gaan om de zichtbare schimmels te verwijderen. Het kan echter zijn dat de schimmels diep in de luchtkanalen zijn doorgedrongen. Een gespecialiseerd bedrijf als Limas Hygienics voert eerst een grondige analyse uit en inspecteert hoe wijdverbreid het probleem is.

Afzuigkap Reinigen

2. Schimmels, bacteriën en vuil kunnen zich al snel in onbereikbare plaatsen opstapelen

Het kan een groot probleem zijn voor de gezondheid van u en uw omgeving wanneer schimmels, bacteriën en andere soorten vuil zich verspreiden in moeilijk bereikbare plaatsen. U of iemand in uw omgeving kan bijvoorbeeld last hebben van een onverklaarbare allergie. In een dergelijke situatie is het van belang om een bedrijf met expertise in te schakelen. Limas Hygienics is gespecialiseerd op dit terrein en kan snel en efficiënt uw ventilatiekanalen reinigen.

3. Vooral keukens kunnen een bron van infectie zijn

Het kan gebeuren dat verschillende apparaten die u in uw keuken gebruikt besmet zijn geraakt. Omdat uw keukenapparatuur diep van binnen niet schoon is, kunnen ziektes zich ongemerkt verspreiden. Limas Hygienics biedt daarom een dieptereiniging van keukens aan. Zo bent u verzekerd dat uw keuken en uw apparatuur hygiënisch is.


Gratis diagnose en offerte?

Laat hier uw gegevens achter en we bellen u voor een afspraak