3 Belangrijke misverstanden omtrent dieptereiniging

Dieptereiniging is een vak apart er bestaan dan ook een hoop misverstanden op dit gebied. Als u zelf aan de slag gaat worden bepaalde problemen niet altijd goed opgelost. Zelfs wanneer u een bedrijf inschakelt bent u niet altijd verzekerd van de beste oplossing. In deze blogpost zetten wij een aantal van de belangrijkste misverstanden uiteen, en leggen we uit waarom dit juist niet voldoende is.

1. De filters en roosters van de afzuigkap schoonmaken is voldoende

Veel mensen zijn in de vooronderstelling dat het schoonmaken van de filters en roosters van de dampkap of afzuigkap voldoende is om eventuele problemen te voorkomen. Wij ontkennen het belang hiervan niet, het is uitermate nuttig om deze onderdelen schoon te maken. Het draagt bij aan een hygiënischere leefomgeving. Vaak is dit echter niet genoeg, omdat vet, vuil en stof zich tevens in de luchtafvoer nestelen. 

 

Dieptereiniging Keuken

2. Het laten uitvoeren van een luchtkanaalreiniging is voldoende om het probleem op te lossen

In veel gevallen is ook een luchtkanaalreiniging niet voldoende en keert de vervuiling zich na verloop van tijd terug. Misschien hebt u last van schimmels of ander ongedierte. In een dergelijke situatie is het van belang dat het probleem bij de oorzaak aangepakt wordt zodat het ongedierte geen kans krijgt terug te keren. Limas Hygienics voert altijd een grondige inspectie uit en pakt problemen bij de wortels aan.

3. Een dampkapreiniging lost alle problemen op

Uw dampkap is een plaats die al snel vuil wordt en leidt tot een onhygiënische situatie en een verhoogd risico op brandgevaar. Een dampkapreiniging lijkt uitkomst te bieden. Er kunnen echter, net zoals bij een luchtkanaal, onderliggende oorzaken zijn waardoor problemen snel terugkeren. Voorbeelden hiervan zijn lekkages of defecten. U kunt met een gerust hart Limas Hygienics inschakelen, wij sporen de onderliggende problemen op en zorgen ervoor dat ze aangepakt worden.


Gratis diagnose en offerte?

Laat hier uw gegevens achter en we bellen u voor een afspraak