3 Redenen waarom Limas Hygienics uitblinkt op het gebied van ongediertebestrijding.

Limas Hygienics levert maatwerk op het gebied van ongediertebestrijding. Of het nu om schimmels, zwammen, bacteriën, knaagdieren of houtwormen gaat, Limas Hygienics gaat geen klus uit de weg en staat direct voor u klaar om uw problemen op te lossen. Bij Limas Hygienics bent u voor al deze en aanverwante zaken aan het juiste adres. In België en Nederland.

1. Limas Hygienics heeft een brede expertise.

Wij zijn gespecialiseerd op de volgende gebieden:

  • Ongediertebestrijding: knaagdieren zijn een vervelend probleem. Wij maken korte metten met al uw ongedierte.
  • Houtworm verdelgen: houtwormen tasten de structuur van hout aan en zorgen voor gevaar van instorting. Het is noodzakelijk om snel in te grijpen.
  • Schimmel voorkomen: onze experts geven advies om een dure behandeling te voorkomen.
  • Zwammen bestrijden: het verwijderen van zwammen kan ingrijpend zijn. Wij lossen het efficiënt op.
  • Dieptereiniging: wij hebben ervaring in verschillende sectoren en zorgen voor een optimale hygiëne.
     

Ook voor de volgende zaken kan u bij Limas Hygienics terecht:

Limas Hygienics

2. Limas Hygienics staat garant voor een tijdkritische en deskundige oplossing.

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat u onverhoopt voor problemen komt te staan. Een snelle en efficiënte oplossing kan om verschillende redenen noodzakelijk zijn. Ongewenste indringers kunnen al snel een bedreiging vormen. Niet alleen vanwege de schade en oplopende kosten die hiermee gepaard kunnen gaan, ook uw gezondheid kan eronder lijden. In vele situaties is het noodzakelijk het probleem zo snel mogelijk uit de weg te werken. Limas Hygienics is 24 uur per dag bereikbaar en kan binnen 3 uur bij u ter plaatse zijn.

3. Limas Hygienics biedt een uitstekende service op het gebied van preventie.

Limas Hygienics werkt actief aan preventie. Er zijn vele manieren om ongedierte en aanverwante zaken te voorkomen. Onze experts op het gebied van preventie kunnen voor u de situatie in kaart brengen. Zij stellen een adviesplan op en geven tips zodat u ongedierte kan vermijden. Voorkomen is immers beter dan genezen. U kunt bij ons geheel gratis en vrijblijvend een afspraak maken om een inspectie uit laten voeren. Wij komen op locatie en nemen uw omgeving grondig onder de loep.


Gratis diagnose en offerte?

Laat hier uw gegevens achter en we bellen u voor een afspraak