Schimmels & Zwammen


Schimmel en Zwam Bestrijden

á

Hebt u last van schimmels en zwammen in uw badkamer, magazijn, kelder of andere ruimtes in uw huis of bedrijf? Dan bent u bij Limas Hygienics op het juiste adres. Schimmel verwijderen en zwambestrijding zijn onze specialiteiten.áOnze experten gebruiken hun kennis en ervaring om uw kamers op een deskundige manier schimmel- en zwamvrij te maken, maar ondernemen ook de nodige stappen om het terugkeren van schimmels en zwammen tegen te gaan.

We zijn actief op Belgisch en Nederlands grondgebied en ondersteunen zowel particulieren als bedrijven. Steun op professionals en vraag een offerte aan.

Vraag nu uw offerte aan!

Hygiene oplossingen

GRATIS OFFERTE

Nood aan een professionele partner voor uw hygiŰnisch probleem? Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Naam:
Telefoon:
Gemeente:

ONS EIGEN LABO

Limas Hygienics beschikt over haar eigen labo waar continue onderzoek gedaan wordt naar evolutie op vlak van ongedierte en toegepaste producten.

MEER INFO

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas Hygienics kennen echt hun vak. Ons mierenprobleem is eindelijk volledig opgelost!"

- Fernand van Meerbeeck -

"Het is een opluchting dat ik me geen zorgen meer moet maken over de hygi├źne in mijn zaak."

- Cindy De Proost -

"Niet alleen ben ik verlost van mijn ongedierteprobleem, ik heb ook tips gekregen om dit zo te houden."

- Mark De Bie -


 

Waarom kiezen voor Limas Hygienics?

24 op 7 bereikbaar
Expertise en gespecialiseerd
Discreet
Gratis inspectie
Online monitoring
Garantie en kwaliteitMeer info over schimmel- en zwambestrijding

De experten bij Limas Hygienics zijn gespecialiseerd in het verwijderen van zwammen en schimmels. De zwammen en schimmels zijn namelijk zeer schadelijk voor uw structuren, zowel het uitzicht als de stabiliteit komen namelijk in het gevaar. Verder is er ook vaak een vieze geur te bespeuren. Zwammen en schimmels komen er echter niet zomaar, ze hebben een goede bodem nodig om te kunnen groeien. Dit betekent vaak dat u een vochtprobleem hebt, zwammen en schimmels groeien over het algemeen niet in droge plaatsen. Het is dus niet voldoende om de schimmel of zwam gewoon te verwijderen. Het onderliggende probleem moet aangepakt worden.

Onze experten onderzoeken uw huis of bedrijf en duiden aan waar u problemen hebt, bijvoorbeeld door een lekkend dak, condensatie of slechte muurvoegen. Daarna zoeken we samen met u een oplossing voor uw probleem en bekijken we wat we kunnen doen om de terugkeer van de schimmel of zwammen tegen te gaan.

Vraag een offerte aan