Fumigaties


Fumigatie

 

Last van een ongedierteplaag? Wilt u op een efficiėnte manier het ongedierte bestrijden? Contacteer dan zeker Limas Hygienics voor meer informatie over fumigatie. Onze fumigatie experts hebben ervaring met het fumigeren van uw restaurant, huis, containers en ga zo maar door. Wij zijn de ideale partner voor uw ongediertebestrijding.

We zijn actief op Belgisch en Nederlands grondgebied en ondersteunen zowel particulieren als bedrijven. Steun op professionals en vraag een offerte aan.

Vraag nu uw offerte aan!

Hygiene oplossingen

GRATIS OFFERTE

Nood aan een professionele partner voor uw hygiėnisch probleem? Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

Naam:
Telefoon:
Gemeente:

ONS EIGEN LABO

Limas Hygienics beschikt over haar eigen labo waar continue onderzoek gedaan wordt naar evolutie op vlak van ongedierte en toegepaste producten.

MEER INFO

Bewezen Referenties

"De mensen van Limas Hygienics kennen echt hun vak. Ons mierenprobleem is eindelijk volledig opgelost!"

- Fernand van Meerbeeck -

"Het is een opluchting dat ik me geen zorgen meer moet maken over de hygiƫne in mijn zaak."

- Cindy De Proost -

"Niet alleen ben ik verlost van mijn ongedierteprobleem, ik heb ook tips gekregen om dit zo te houden."

- Mark De Bie -

Ā 

Waarom kiezen voor Limas Hygienics?

24 op 7 bereikbaar
Expertise en gespecialiseerd
Discreet
Gratis inspectie
Online monitoring
Garantie en kwaliteitMeer info over fumigatie

Onze fumigatie experts gebruiken bestrijdingsgassen om het ongedierte te vernietigen en verjagen, daarbij besteden we natuurlijk extra aandacht aan uw veiligheid. We bespreken met u wat de procedure precies inhoudt en hoe we te werk gaan. We zorgen ervoor dat u zo min mogelijk ongemak ondervindt hiervan. Daarenboven zorgt fumigatie er niet enkel voor dat het ongedierte dat reeds aanwezig is, wordt vernietigd. Het heeft ook een preventieve waarde aangezien het ongedierte afgeschrikt wordt door de gassen. 

Verder geven we u ook extra tips om uw huis of bedrijf beter te beschermen tegen ongedierte. Onze experten kunnen uw huis, bedrijf, restaurant, containers, goederen en nog veel meer behandelen. Onze experts zijn ook steeds beschikbaar voor periodieke opdrachten, voor bijvoorbeeld de fumigatie van containers. Contacteer ons zeker voor meer informatie!

Vraag een offerte aan